logo


   Endre Kontrast    Skru av Kontrast    Endre skriftstørrelse

Etter å ha gjennomført 4. års læretid hos Blikkenslagermester Arne A. Hellberg i Halden i 1964, ble det startet opp i leide lokaler på Torp i Fredrikstad, under navnet Kobber og Blikkenslager Terje W. Granstrøm som ble etablert høsten 1972 som et enkelmannsforetak.

Firmaet ble senere flyttet til Halden og etablert i Rødsveien 14, som senere ble ervervet, - men da ny innfartsvei skulle bygges, flyttet vi til nåværende lokaler i Statsraad Tanksgate 1 på Os. Som tidligere hadde vært brukt av Bakermester Øyvind Wille. Etter noen års drift ble oppdragene fler og større, som resulterte i at neste generasjon gikk inn i ledelsen og firmaet ble gjort om til aksjeselskap år 2001. Det ble foretatt store investeringer med utvidelser av nåværende lokaler og oppgraderinger av maskinparken.

Firmaet sysselsetter i dag 2 personer med høy kompetanse og faglig innsikt, og er godkjent som opplæringsbedrift. Firmaet har gjennom tiden hatt lærlinger som har ført til 8 stk svennebrev og 2 stk mesterbrev. Firmaet har hatt mange større oppdrag som nytt tak på metodiskirken i Sarpsborg. Halden jernbanestasjon, - nytt kobbertak, - og den senere tid som utvendige arbeider, - som tak og fasade på Brygga kultursal og Thon Hotell i Halden. Rehabelitert Imanuelkirken, - nye renner og beslag i Zink. Katolske kirken i Halden, - kobberarbeider.

Vegar W. Granstrøm

Blikkenslagermester

tlf: 92258051

- Ventilasjon og blikkenslagernes Landsforbund, (VBL).

 

- Østfold ventilasjon og blikkenslagerlaug.

- Medlemskap i Halden Håndverkerforening.

- Medlemskap i StartBank med Id. 13959.

- NHO med medlemsnummer: 179200.

- Småbedriftsforbundet.